FAQ 2018-06-04T19:04:12+00:00

Check-in / Check-out

Check- in: vanaf 16.00u Check-out: tot 11.00u. Voor uw eigen comfort werken we niet met een sleutel maar met een toegangscode die geldig is tijdens de duur van uw verblijf. Indien je de bagage al vroeger wenst af te zetten kan dit vanaf 13.00u ‘s middags.

Bij check-out kan je de bagage eventueel laten staan tot 15.00u. We vragen wel om dit op voorhand te melden.

Rookbeleid

De vakantiewoning is volledig rookvrij. Gelieve het niet-rokers beleid te respecteren. Om al onze gasten een rookvrije omgeving te garanderen, vragen we een schadevergoeding van €250 als we rooksporen zouden vaststellen (assen, geur, peuken…).

Huisregels

  • De woning ligt in het historische centrum van Nieuwpoort. Mogen wij vriendelijk doch uitdrukkelijk vragen om de rust van de buren te respecteren tussen 23u en 8u. – Luidruchtige feestjes zijn niet toegelaten – Maximum 16 personen mogen in de woning overnachten Indien er toch overlast wordt vastgesteld kan hiervoor de waarborg worden ingehouden.
  • De woning is volledig in orde, draag er zorg en respect voor, ook na u komen er nog vakantiegangers.
  • Wij behouden als eigenaar/verhuurder steeds het recht om tijdens uw verblijf en na ons verzoek, de verhuurde ruimtes te betreden of te laten betreden voor controle en dringende onderhoudswerkzaamheden.
  • De woning dient als een goede huisvader te worden beheerd door de huurder tijdens de huurperiode en de huurder is aansprakelijk voor eventuele schades veroorzaakt tijdens het verblijf.
  • Gelieve bij uw vertrek al het materiaal en de meubels die u eventueel verplaatst heeft terug op hun oorspronkelijke plaats te zetten en de woning borstelschoon te verlaten

Parking

Parkeren kan zonder parkeerkaart in de ruime omgeving. Opgelet: Op vrijdag is er markt in Nieuwpoort stad. Verplaats daarom tijdig je wagen.

Waarborg

Er wordt een waarborg van 500€ aangerekend. Deze dient uiterlijk 35 dagen voor aankomst samen met het saldo betaald worden. Na nazicht van de woning wordt de waarborg binnen de 2 weken na uw verblijf terugbetaald.

Voorzieningen

Vaatwasproduct, vaatdoek en spons. Een start pakket toiletpapier. Huisraad en kookgerei.

Een babybedje en kinderstoel.

Lakens en handdoeken kunnen voorzien worden mits een toeslag van 15 €/pp voor lakens en 5 € /pp voor handdoeken

Bedrijven

Vraag ons naar de mogelijkheden.

Annuleringsvoorwaarden

Bij reservatie betaalt u 50% van de boekingskost. Uiterlijk 35 dagen voor aankomst moet het saldo + de waarborg (500€) betaald worden. Annulatie binnen de 30 dagen voor aankomst: geen terugbetaling. Het volledige bedrag van je boeking wordt in rekening gebracht. Annulatie tussen 60e en 30e dag voor aankomst: 50% van de boekingskost wordt in rekening gebracht. Annulatie meer dan 60 dagen voor aankomst : geen annulatiekosten. U krijgt de reeds betaalde som volledig terug.

Aansprakelijkheid

  • De verhuurder is niet aansprakelijk voor gebeurlijke ongevallen
  • Indien eventueel aangebrachte schade het bedrag van de waarborg overschrijdt, wordt deze achteraf gefactureerd.